Termékek Menü

Eco-Leather Kft. Bőrkereskedés minőségi tanusítványa

 

KÉMIAI SPECIFIKÁCIÓ

ELVIS, ATLANTIC, MEDITERRANO (00102 és 00103 termékkódú) bőrökre

 

Az Eco-Leather Kft., a beszállító partner írásos nyilatkozata alapján kijelenti, hogy a fent nevezett anyagok előállításához, a gyártó, olyan nyersanyagokat és eljárásokat alkalmaz, amelyek biztosítják a környezet védelmét, valamint a munkavállalói és a végfelhasználó egészségének megóvását.

A vegyi anyagok tekintetében a gyártó az alábbiakat nyilatkozza:

  • nincsenek a szokásos felhasználási feltételek mellett szándékosan kibocsátott vegyi anyagok, ezért nem terhel bennünket az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról szóló 1907/2006/EK rendelete (2006. december 18.) (a továbbiakban REACH rendelet) szerinti regisztrációs vagy előzetes regisztrációs kötelezettség.
  • a termékek nem tartalmaznak a REACH rendelet 33. cikke szerinti információközlési kötelezettséggel járó, 0,1 tömegszázaléknál (w/w) nagyobb arányú különösen veszélyes anyagot (SVHC).
  • a termelési folyamat során felhasznált vegyi anyagok olyan beszállítóktól származnak, aki gondoskodtak minden anyag REACH rendelet szerinti regisztrációjáról vagy előzetes regisztrációjáról.
  • minden bőr megfelel a hatályos kémiai specifikációknak.

Kiemeljük, hogy a gyártó rendelkezik ISO 9001, ISO 14001 és ISO-TS16949 irányítási rendszer tanúsítvánnyal.

Az általunk forgalmazott, fent nevezett termékek megfelelnek az 1966. évi 1112 törvény (ezt váltotta nemrégiben a 2013. évi 8. törvény) szerinti, az „eredeti bőr” címke használatára vonatkozó követelményeknek, valamint a Bőrgyártók Nemzetközi Tanácsa által meghatározott normáknak.

Budapest, 2015. március 20.

 

 

                                                                                                          Eco-Leather Kft.