Termékek Menü

Bemutatkozás

Üdvözlöm!

 Demján Anna Mária vagyok! 

Az IVE JEVERLYVEL 2015 óta foglalkozom, pontosabban bőrékszerek gyártásával, forgalmazásával. Bőrdíszműves a végzettségem, és mint önmegvalósítás , önkifejezés a határtalan fantáziám miatt! :-)

Ékszereim minőségi olasz alapanyagból, kizárólagosan eredeti Swarovski kirtályok felhasználásával készülnek.Kézi munkával készítem, törekedve a magas minőségre és egyben az egyéni igények megvalósítására, az elegancia, egyéniség és a harmónia megtartásával.

2022.szeptemberében Budapesten elvégeztem az ACCESS BARS® kezelői képzést : Cf Horváth Ildikó Minősített Facilitátor tanfolyamán. Így hivatalos, okleveles ACCESS BARS® kezelő vagyok. 

2023.januárjában Budapesten elvégeztem Access Consciousness® 4 napos alapozó képzését : Cf Horváth Ildikó Minősített Facilitátor tanfolyamán. Igy hivatalos, okleveles Access Consciousness® testkezelő is vagyok. 

Mindig is életcélom volt, hogy nem csak szépséget állítsak elő, szép ékszerekkel okozzak örömöt az embereknek, hanem, törekedtem, hogy hozzájáruljak  jobbá, boldogabbá , sikeresebbé váljanak az emberek.

Ebbe az Access Consciousness® - ben megtaláltam MINDENT! Egészséget, harmóniát,  boldogságot és sikerességet!

Hálás vagyok az Univerzumnak, hogy utat mutatott az emberek szolgálatához, boldogságához!

Próbáld ki, ha kiegyensúlyozottabb, energikusabb, boldogabb életet szeretnél! :-)

          Várlak szeretettel:

Demján Anna Mária ( Maya)

         Okleveles  Access Bars® kezelő