Termékek Menü

Access Bars® kezelésről ismertető

Mi az Access Bars?

Az Access Bars egy olyan gyengéd kézrátétes módszer, melyet több mint húsz évvel ezelőtt Gary Douglas , az Access Bars alapítója által felfedezett kezelés. A fejen lévő 32 pontot érintünk, ahol gondolatainkat, elképzeléseinket, hiedelmeinket, megfontolásainkat, érzelmeinket és hozzáállásainkat tároljuk.

Ezen Bars pontok megérintésével, az agyhullámok lelassulnak, ami lehetővé teszi hogy hozzáférjünk ezekhez a gondolatokhoz, hitrendszerekhez.

A Bars arról szól, hogy a test megtanul befogadni. A valódi befogadás az, amikor megengeded a testednek, hogy más választásokat és lehetőségeket teremtsen.

A Bars hozzájárul, hogy pozitív változást idézzen elő az életed minden területén!

Az Access Bars kezelés egy pihentető,feltöltő folyamat, ami alatt kellemesen ellazulsz, nyugodt, csendes környezetben, egy kényelmes ágyon ruhástól, puha takaróval betakarva. Legrosszabb esetben olyan, mintha egy masszázst kaptál volna, a legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Miben segít az Access Bars kezelés?

Stressz csökkentése, alvászavar megszüntetése. Pénz, karrier beindítása, szexuális blokkok oldása. Párkapcsolati problémák kezelése, kommunikációk simítása. Pánikbetegség kezelése. Depresszió oldása. Testi- lelki energetikai feltöltődés. Betegségek javulása, enyhülése. Általános jólét javulása. Könnyedség és öröm megjelenése az életünkben. Napi teendőinket sikeresen végigtudjuk vinni. Megnövekedett energia és kreativitás!

" Ha valóban egy más világot akarunk teremteni, az egyetlen és legfontosabb feladatunk boldognak lenni! "     Dr Dain Heer

Access Bars kezelés kortól és nemtől független. Bárkinek adható. Mivel minden ember más és más, nem lehet előre tudni, kinek hány kezelésre és hány perces kezelésre van szüksége. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mi lenne ha a mai nap valami másnak a kezdete lenne?

Mi lenne ha az életed nyugodtabb, boldogabb, örömtelibb lenne?

Varázslat indul! :-) Tegyél egy próbát! Csak nyerhetsz vele! 

Csoda bőséget kívánok Mindenkinek! :-)

Rendezés:
Bejelentkezés : 06 20 36 41 401
10.000 Ft