Termékek Menü

Királykék Solar Swarovski köves bőr szett

Ár:
12.900 Ft
Cikkszám: SZ-SOLAR-01-KKÉK
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A szett az IVE Jewelry saját tervezésű ékszereinek egyik kollekciója, amely Swarovski köves Solar bőr karpántból, egy 3X6 soros nyakláncból és egy 2X2 köves füliből áll.

A szett  Swarovski Elements kristályokkal díszített, királykék olasz bőr felhasználásával készült.  A Swarovski Elements kristályok ezüst színűek. Nem csak ragasztottak, hanem varrottak is .

A karpánt egyszerű, de mégis varázslatosan elegáns. Maga az ékszer is megköveteli a tiszteletet, nem még a viselője! Minden alkalomra megállja a helyét. A karkötő Swarovski Elements kristályokkal díszített, minőségi olasz bőr felhasználásával készült. Különlegessége a három pánt ölelésében a gömb díszítés,és az azon ragyogó Swarovski kristály. A Swarovski Elements kristályok fehér színűek. Nem csak ragasztottak, hanem varrottak is. Swarovski kristály díszített terület:2 kősoros, 2 cm hosszan. A karkötő mérete : 1.5 cm X 20 cm. 16,5 és 18 cm-nél állítható patenttal záródik.

3x6 köves nyaklánc az IVE Licens alapján, saját tervezésű ékszere.  Finom, légies, könnyű. Minden alkalomra megállja a helyét. A nyaklánc  Swarovski Elements kristályokkal díszített, minőségi olasz bőr felhasználásával készült.  A Swarovski Elements kristályok színe: fehér. Nem csak ragasztottak, hanem varrottak is. Swarovski kristály díszített terület: 3 kősorosan, 1.5 cm hosszan. A nyaklánc Hossza: 40 cm. Igény szerint módosítható.

A fülbevaló:  Swarovski Elements kristályokkal díszített, minőségi olasz bőr felhasználásával készült.  A Swarovski Elements kristályok színe: fehér. Nem csak ragasztottak, hanem varrottak is. Swarovski kristály díszített terület: 2 kősorosan, 1 cm . A füli mérete:1 cm X 8 mm . Minden termékre 6 hónap garancia van. Díjmentes szállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén. Rendelés esetén : I.V.E. márka jelzéssel ellátott elegáns zárható csomagolás, használati utasítás (vásárlói tájékoztató), és logózott fekete organza ékszertartó  tasak mellékelve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!